Hoppa till innehåll

Aktiveringskurser

SOMMARSKOJ MED JYCKEN!

Trix & Aktivering


Hunden behöver ha en bra balans mellan aktivering och vila, I denna kursen får du testa på olika sätt för att se vad just din hund uppskattar som aktivering. Ni kommer få prova olika aktiviteter från kategori nosjobb, problemlösning, balans, lära in trix på olika inlärningssätt så som t.ex shaping och ”do as I do”, samt prova på gympa med hund. En inspirationskurs som både du och din hund kommer ha roligt med!

Plats: Gate, inomhus/utomhus
När: 25/2
Tid: söndagar, varannan vecka, 17.30-19.00
Kursens alla datum: 25/2, 10/3, 24/3, 7/4, 21/4
Kursavgift: 1750kr

Nosjobb för aktivering

Kursen för dig som vill få inspiration till olika nosjobb som du kan göra med din hund. Ni kommer få introduktion i olika nosjobb som aktivering, spår, specialsök (te-doft) leta upp olika födor och föremål. Målet är att ge hundarna en rolig och stimulerande stund!

Plats: Gate, utomhus
När: 24/3
Tid: söndagar, varannan vecka 15.00-16.30
Kursens alla datum: 24/3, 7/4, 21/4, 5/5, 19/5
Kursavgift: 1750kr

Nosjobb Boost:

Denna kursen är för dig som redan gått Nosjobb som aktivering kursen och vill boosta upp med mer inspiration, svårare sök, spår och uppletande.

Plats: Gate, utomhus/inomhus
När:
Tid: söndagar,
Kursens alla datum:
Kursavgift:

Aktiveringspromenad + gympa med hund

Vi samlas på olika platser och går/joggar tillsammans en rolig, svettig och stimulerande promenad. Vi gör olika gympaövningar, du får tips och trix hur du lär in det med hunden och samtidigt är det ett bra tillfälle att träna bland andra hundar. Vi stannar på olika platser och gör olika aktiviteter/övningar & däremellan håller vi ett raskt promenadtempo eller joggar..

Pris: 250 kr per tillfälle.
Tid: 1- 2 timme
Våren 2024, anmäl ditt intresse!