Hoppa till innehåll

Boosta Vardagsgrunden

Boost Vardag är en bra kurs för hunden som har gått grundkurs och behöver träna med mer störning. Kursen innehåller övningar som sitt/ligg kvar, stanna på avstånd, koppelträning, inkallning, hundmötesträning med mera. I fortsättningskursen är det mer störningsträning än i grundkursen. Beroende på ekipage, jobbar vi både med koppel, långlina eller lösa hundar. Vi fortsätter träningen med kontakt och samarbete. Under kursen blir det en repetion och påbyggnad om inlärning, belöningsteknik, balansen mellan aktivitet/passivitet & hundens språk. Kursen byggs upp dynamiskt efter deltagarnas nivå och behov.

Pris: 1750kr
Tid: 1,5 timme x 5 tillfällen
Anmälan är bindande och är bekräftad när betalning är mottagen. Hunden måste vara vaccinerad och försäkrad för att delta.

START: 18/5
Plats: Sörtorp Västergården, Hjo. Inomhus/utomhus
Tid: måndagar kl: 18-19.30
Kursens alla datum: 13/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6,

Boosta HIT, DIT och STOPP

Detta är kursen för dig som vill koncentrera dig på att få en bättre inkallning, avståndslydnad och att få stopp på hunden när den är en bit ifrån dig. Hunden behöver kunna grunderna i vardagslydnaden (utan störning) men som behöver träna med mer störning. Vi tränar med lagom triggers för just din hund. Kursen startar det första tillfället med att repetera grunderna, därefter lägger vi på den störning som hunden kommer klara av för att bygga in en så bra inlärning som möjligt.
Pris: 1600kr
Tid: 1,5 timme x 5 tillfällen
Anmälan är bindande och är bekräftad när betalning är mottagen. Hunden måste vara vaccinerad och försäkrad för att delta.

Nästa kursstart: Hösten 2023, anmäl ditt intresse
Plats: Gate, Hjo
När:
Tid:
Kursens alla datum: